Sammen om Trøjborg

Kom og vær med!
Har du lyst til at deltage i et fællesskab og aktivitet, som afholdes i dit lokalområde Trøjborg?
Så kan du se mulighederne i vores katalog over åbne fællesskaber, som du kan hente i Caféen på 1. sal i Huset Trøjborg.
Det er gældende for alle aktiviteter, at du er hjertelig velkommen, og at du vil blive taget godt imod. Så kom alene eller tag din nabo med.
I kataloget står der under hver aktivitet kontaktoplysninger, så du nemt og hurtigt kan få aftalt nærmere med den rette person.

Du vil gerne selv stå for en aktivitet
Ønsker du at danne et nyt fællesskab eller har du allerede samlet en gruppe mennesker, som gerne vil lave en aktivitet på Trøjborg, så skriv til os om dette på flerefaellesskaber@gmail.com, og din aktivitet kommer i kataloget.
Læg også din aktivitet ud på vores Facebookside Sammen om Trøjborg https://www.facebook.com/flerefaellesskaber/, så andre interesserede kan tilmelde sig.

Du kan gratis låne lokale til din aktivitet
Er du en gruppe, forening eller institution, så kan du benytte vores lokaler på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C til din aktivitet. Du skriver en mail til husettrojborg@gmail.com. Se oversigt over vores lokaler, og hvad vibehøver af oplysninger fra dig her på hjemmesiden.

En god ide – Har du selv eller vil du være til at udvikle en ny aktivitet?
Har du en ide til aktivitet, som du ønsker at udvikle sammen med andre, fx. beboere, grupper, foreninger eller institutioner, så hjælper vi dig gerne. Du skriver til os på flerefaellesskaber@gmail.com. Du kan også ringe til Helle Randlev på tlf. 4185 8666.
I kataloget står der også ideer til nye aktiviteter, så har du lyst, så kan du være med til at udvikle den ide, som du synes bedst om. Skriv eller ring blot til kontaktpersonen.

Facebooksiden ‘Sammen om Trøjborg’
Benyt vores Facebookside https://www.facebook.com/flerefaellesskaber/ til at dele dine ønsker og gode ideer til glæde for Trøjborg. Det kan fx. ønsket om en strikkeklub, nye sjove skraldespande på Tordenskjoldsgade, grillområde for alle beboere og meget mere. Du er også velkommen til at skrive, hvis du fx har et ønske om at gå til en aktivitet.
Ligesom du er velkommen til at lægge åbne begivenheder ind, som afholdes på Trøjborg.