Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Filmvisning: My Year of Living Mindfully

november 30 @17:00 - 19:00

Gratis

Tilmelding sker ved at skrive en mail til meditationsforening@gmail.com med titlen “Filmvisning” i emnefeltet. Det er gratis at deltage, men der er deltagerbegrænsning på 17 personer (først-til-mølle).

Østjyllands Meditationsforening inviterer til filmvisning af den prisvindende australske dokumentar ‘My Year of Living Mindfully’, der havde international verdenspremiere d. 28. maj 2020.

OM FILMEN:
Videnskabsjournalisten Shannon Harvey har en autoimmun sygdom, der giver hende mange smerter og søvnløshed. Hun får overbevist 18 førende mindfulness-forskere om at måle sin krop og hjerne, mens hun praktiserer mindfulness hver dag i et helt år. Samtidig rejser hun rundt og interviewer førende eksperter på området; bl.a. den buddhistiske munk Matthieu Ricard, forfatteren Daniel Goleman, neuroforskeren Richard Davidson og grundlæggeren af MBSR-programmet Jon Kabat-Zinn.
Dokumentaren er engelsksproget, underteksterne er også på engelsk, og den varer 1t 38min.
Traileren kan ses via linket her: www.kortlink.dk/28yxk

STED:
Filmen bliver vist på Huset Trøjborg (Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus) i lokale 1.1. Der er deltagerbegrænsning på 17 personer (først til mølle).

CORONA-INFORMATIONER:
Dette er ét af de arrangementer hvor vi godt må være flere end 10 personer, fordi vi kommer til at sidde på stole med 2 meters afstand og kigge i samme retning. Lokalet er stort, og vi har sat deltagerbegrænsningen et stykke under, hvad der på nuværende tidspunkt er tilladt i lokalet, så alle kan føle sig trygge. Mundbind/visir skal bæres på alle tidspunkter pånær når man sidder på sin stol.
Vi glæder os til at se jer til en oplysende og inspirerende filmvisning!

PARKERING:
3 timers gratis parkering (efter kl. 15) i afmærket parkeringsbås. Husk at stille parkeringsskiven! Du må ikke parkere udenfor afmærkede parkeringsbåse, da udrykningskøretøjer skal kunne komme frem til plejehjemmet. Du må ikke parkere i afmærkede parkeringsbåse, som er reserveret til pårørende eller andre på plejehjemmet.

Detaljer

Dato:
november 30
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/3572908626064364

Sted

Huset Trøjborg
Kirkegårdsvej 53
Aarhus, Trøjborg 8000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
41872539

Arrangør

Østjyllands Meditationsforening
E-mail:
meditationsforening@gmail.com
Hjemmeside:
www.fb.me/meditationsforening