Corona information

Dato: Den 17. maj 2021

Så er der gode nyheder til jer. Vi åbner op tirsdag den 25. maj 2021.  Hold op hvor vi glæder os til at se jer alle sammen igen.

Vi skal stadig passe på hinanden, og derfor skal I fra den 25. maj have et  gyldigt Corona pas, for at benytte Huset Trøjborg. I tilfælde af at vi spørger, skal I kunne vise, at I enten er færdigvaccineret (vaccinen skal være 14 dage gammel) eller at I har en negativ Corona test, der er max 72 timer gammel.

Udenfor vores normale åbningstid (mandag – fredag fra 9 – 13) er det jeres ansvar som forening at tjekke jeres deltageres Corona pas i forbindelse med afholdelse af aktiviteter i huset. Overholdes retningslinjerne ikke, er det foreningen selv, der bærer ansvaret.

I skal derudover bære mundbind eller visir når I bevæger jer rundt på Huset Trøjborg. Mundbindet må tages af, når I sidder ned.
Kravet om mundbind gælder ikke ved foredrag eller fysisk aktivitet, herunder træning og sang. Der skal heller ikke bruges mundbind ved staffelier, høvlebænke og lignende.

Fra 7. maj er afstandskravet opdateret:

  • Mellem borgere er afstanden 1 meter. Ved fysisk aktivitet er den anbefalede afstand mellem borgerne 2 meter. Dans og andre former for kontaktsport må afvikles, selvom den anbefalede afstand ikke kan overholdes.
  • Mellem medarbejdere er afstanden 1 meter.
  • Mellem medarbejdere og borgere er afstanden 2 meter (udendørs dog kun 1 meter).

Fra den 21. maj hæves forsamlingsloftet til 50 personer indendørs og 100 personer udendørs.

Klik her for at se lokaleoversigten, samt hvor mange I må være i lokalerne 

Der hænger også sedler på dørene til hvert lokale, der viser, hvor mange I må være.

Af hensyn til Sundhed og Omsorgs særlig ansvar for sårbare grupper, vil frivillighusene følge de nationale retningslinjer samt Sundhed og Omsorgs forsigtighedsprincip om afstand og hygiejne.

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen. 😊

Ved spørgsmål kan I henvende jer til bookingansvarlig Helle Randlev på: rahel@aarhus.dk

————————————————————————————–

Vi holder løbende siden opdateret. Når vi åbner igen, vil du her på siden kunne se, hvilke regler og retningslinjer du skal følge på Huset Trøjborg.