Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at være en del af vores dejlige fællesskab?

Her kan du se mulighederne for frivilligt arbejde på Huset Trøjborg:

  • Cykelpilot
  • Hjælper i Cafeen på Huset Trøjborg
  • Andet?

Cykelpilot – “Cykeloplevelser Aarhus
Cykelpiloterne er kendetegnet ved, at de har en stor lyst til at møde nye mennesker, også dem de ellers ikke ville møde til dagligt. De kan lide at gøre andre glade og får selv en masse livsglæde ud af det. Piloterne nyder også at komme ud til nye oplevelser i det fri og får som bonus lidt ekstra motion, da de ikke er bange for at træde i pedalerne, imens de får sig en sludder hen over styret. Er det noget for dig, så læs mere HER

Du kan også kontakte Helle Randlev på tlf.: 4185 8666 eller mail: rahel@aarhus.dk og høre mere.

Hjælper i Caféen på Huset Trøjborg
Har du lyst til at arbejde sammen med vores søde frivillige i caféen eller køkkenet på Huset Trøjborg?
Vi eksperimenterer med maden, som laves fra bunde af friske økologiske råvarer. Vi serverer morgenmad og frokost alle hverdage fra kl. 9.00 – 13.00.
Vi har brug for hjælp mandage i lige uger, torsdage i ulige uger samt alle fredage. Besøg Susanne Strandby i Cafeen eller ring på tlf.: 41 87 25 39.

Du kan læse mere om Cafeen på Huset Trøjborg HER

Og husk – Som frivillig får du masser af gode oplevelser, mulighed for nye netværk og via din indsats også mulighed for at deltage i gratis kurser og arrangementer.

Fanger noget af dette din interesse eller er der noget helt andet du kunne tænke dig at bidrage med, så send os en mail og fortæl lidt om dig selv, og hvad du kunne tænke dig. Så vil vi inviterer dig ind til en samtale.